Utställning på gång

Jag har genom reklam från svärmor fått förfrågan om jag vill ställa ut lite betongsaker i en affär i Östhammar, samt att dom även är till försäljning. Var lite tveksam först, dels är det en bit att åka och dels känner jag mig lite amatörmässig men som min man sa  dom ser ju vad dom köper så det finns ett val. Så nu är det lite aktiviter för jag känner jag vill göra lite nytt och fräscht att ta med mig och jag har några veckor på mig. 

Tänkte göra någon gris, några små får, liten katt, sköldpaddor ja lite 
allt möjligt blir det. 
 

Torsdagskväll, en av dom bästa kvällarna

Har lagt mig till med en väldigt trevlig tradition, nämligen att måla lite betong efter kvällsmaten. 
Så här har jag det, sitter vid köksbordet har en stor kopp te samtidigt har jag datorn på och tittar på SVT play på Lars Lerins lärljungar, ett fantastiskt program samtidigt som jag sitter och målar. Stor mysfaktor för mig, oftast har jag sällskap på bordet av en till två katter också. Som jag njuter av denna stund som tyvärr går alldeles för fort. Nästan så man önskar att man snart blir pensionär och kan sitta uppe på obestämnd tid men tyvärr så ringer klockan 4.30 imorgon så dags att avrunda och krypa i säng..

 

Nu blev det en till

Jaha så blev det en till, en brun pudel har flyttat in. Tycker dom är väldtigt trevliga dom här hundarna. Snart ska dom få ett nytt hem, det kommer nog gå jätte bra.