Grisen del III

Nu är grisen färdigmålad, denna gång blev det en gris i naturlig färg. Har annars sett på nätet gråa grisar med rosa klövar och öron så det ska jag nog testa på nästa gris för det ser också fint ut. Den här lilla grisen blev jätte söt tycker jag och jag är också ganska nöjd med ögonen, det är annars ganska svårt att få till. Det tar sig ändå med mitt måleri...

 
 
 

Och så blev det en söt liten gris

Så här dagen efter så är grisen färdig, ligger och ser så söt och lite märkvärdig ut. Tycker jätte mycket om den. Nu ska den få torka några dagar och sen lite färg på det. Kommer göra några omålade också. Känner mig jätte nöjd med denna lilla söta gris. 

 

En gris på gång...

Idag med posten kom en grisform jag beställt, så sugen man blir på engång att få testa den. En söt liten gris som ligger med frambenen i kors och huvudet lite på sned. Så fort kvällsmiddagen blev klart så satte jag igång med grisen, ska bli så spännande. Mina pappa som älskar det här med betong kom förbi och kikade lite och hoppades på att grisen skulle bli lite misslyckad det är nämligen så att mina saker som inte blir helt bra tar han hand om då han har en stor trädgård och kan pynta med många saker. För hans del gör det inte så mycket om det inte är perfekt, men så klart kommer han få en perfekt gris också men det vet han inte ännu.