Färglada påsktuppar

Har nu målat två påsktuppar i färgstarka färger framför allt byxorna. Det lustiga är att jag båda gångerna har suttit och tänkt att dom här två ska få mer mjuk/matt färg på sina byxor som ger en mer ljusare helhet. Nu blev det inte så igen och jag vet inte vad som hände men tydligen så drar jag mig mot dom här starka färgerna när det gäller dom här tupparna. Har en till står omålad, den ska iallafall få mer mattare och ljusare färg på sin byxor.

 

Lite smått som blivit klart

Nu har jag suttit några kvällar och målat lite blandade saker jag gjort i betong. Älskar att sitta i köket och måla samtidigt som sportradion är igång. Här kommer lite bilder på vad jag har gjort.

Nallarna tycker jag om fast dom ser så ledsna ut bara...

Kålmaskarna är alltid pigga och glada, har målar ett par
gröna också men dom glömde jag ta med på bilden.

Dom här gubbarna blev jätte bra tycker jag, en kompis till mig har 
bokat dom och ska få dom levererade under veckan. 
Hoppas hon blir nöjd. 
 

3 gubbar med skägg

Idag har det blivit 3 gubbar i skägg, hade lite svårt att bestämma mig vilken färg skägget skulle ha. Först målade jag det i grått men näe det känders inte helt bra, fyllde på med lite off white färg men inte det heller såg helt ok ut i min ögon så det slutade med att jag målade allt vitt. Blev ju ganska bra ändå tillslut men att det ska vara så svårt att få till det. Tur att man kan måla över i de flesta fall när det inte blir bra.