Blir inte alltid som man trott

Ikväll tog jag fram en badtant ur sin form och jag blev nästan rädd själv när jag såg henne. Kvinnan utan ansikte framträdde framför mig...platt huvud och inget ansikte bakom ena glasögat gjör att hon ser sktiläskig ut haha
Först tänkte jag kasta henne, men efter ett samtal med min dotter får hon bli kvar och bli bordsprydnad till halloween...fast hon kommer snabbt att packas ner, vill inte se hennes ruskiga face ;)

 

Älskar dom..

Här kommer 3 killar som jag älskar. Har 3 st trio men kommer bara att behålla en trio. Min dotter målar dom så fina, jag kommer att göra fler för jag tycker verkligen om dom. Dom är ca 10 cm höga så dom är ganska lättplacerade både inne och ute. 

 

Nöjd med min flaska

Nu har jag pimpat färdigt min flaska som tidigare var flytande turkisk peppar (mums) och den blev riktigt bra. Har redan hittat en fin plats åt den på byrån som jag också målade om för ett tag sen. Nu pysslar jag vidare med några krukor, fast mest längtar jag efter betongen. Idag har jag dock varit och köpt 4 säckar så till helgen kan jag nog sätta igång lite igen.