Blev 2 burkar

Har idag piffat upp 2 burkar som jag tänkt ha pennor och penslar i. Tror jag, kanske jag ska tillägga för man vet aldrig vart dom hamnar. Det är pillrigt och svårt att få till trycket och det blir inte riktigt bra men det gör inget jag ska ju ha dom själva så lite skavanker är OK. Nu börjar jag längta till att få göra betongsaker men jag lär vänta ett tag till så det är tur att jag har lite annat att pyssla med under tiden.

 

Blev lite oplanerat pyssel ändå

Juldagen är en dag då vi har som tradition att åka till min svägerska m familj. Den här gången blev det inte så, halsont och feber satte stopp för den traditionen (engångs grej hoppas jag) så för att pigga upp mig så blev det lite decoupage på ett betongfat som jag gjort tidigare. Blev riktigt bra tycker jag. Kommer säkert pryda något bord i sommar men något bra på. Bara fantasin kan sätta gränser.

 

Inget på gång

Dom här dagarna över jul och nyår så kommer jag att inte göra något alls i pysselväg eller betong. Visst kliar det i fingrarna men jag ska umgås med mina nära och kära som kommer hem över julen. Tänk så glad man blir när barnen kommer hem med respektive och sover kvar, när man var yngre förstod man inte hur betydelsefullt det var att man kom hem men det gör jag nu. Naturligtvis jobbar hjärnan ändå lite med olika betongsaker som jag vill göra och planeringen är i full gång

             Så mina vänner: