Lite trädgårdspyssel med rabarberblad

Har nu gjort några rabarberblad som jag först tänkte ha som fågelblad men sen ändrade jag mig. Kom på att jag inte vill bjuda in fåglarna i falsk badsäkerhet här när katterna hela tiden är på hugget när det gäller fåglar. Så jag åkte och köpte lite blommor och pyntade rabarberbladen med. Det blev ju riktigt bra, sen var det bara att placera ut dom lite här och där och framför allt inte glömma bort och vattna dom. Det där med trädgård och blommor är inte min stora grej.

 
 
 
 

Det blev en katt som ska ligga på trappan

Har köpt en form på en katt som ligger och sover. I går tog jag fram den för första gången ur formen och gissa om jag blev förvånad när jag såg den. Den såg så äkta ut att det var nästan otäckt. 
Den här kommer inte att målas utan den får vara i sin naturliga färg.


 

Älskar dom här strumpnissarna

Nu har jag gjort en till eller egentligen 2 men den ena stackaren blev sådär. Han ska naturligtvis få bo kvar här och kommer placeras på ett fint ställe i trädgården. Ibland är det tur med stor trädgård där man kan pynta till med sådana där blev inte så bra saker.
Den här blev riktigt bra och jag har ännu inte bestämnt mig hur jag ska göra, ha den också kvar eller lägga ut på min sälj sida.