Blir ju inte alltid som man tänkt sig

och dom sakerna får flytta in ganska raskt. Därför börjar det stå lite betongsaker här och där i huset. Idag kom det in 4 ljusstakar som jag inte vill ha där ute i mitt lilla hus. Tanken är att när jag får ihop tillräckligt många saker som är i bra skick ska jag ta ut mina kompisar på lite mingel och se om dom vill köpa något. Inte för att jag ska tjäna pengar utan jag måste få bort lite för att göra lite nytt. Fast just nu bär jag in ganska myket eller också får jag ha en hörna med 2:a sortering haha
 

Lite fynd

En impuls och jag vred på ratten och åkte till brödet och fiskarna för att titta lite. Ja så klart kom jag ut till bilen med en hel del. Ska pröva göra stövlar, det har jag aldrig gjort samt att jag köpte lite fina fat att ha som dekoration blev också några brickor jag ska göra fat av. Allt detta för 70 kr det är ju fynd i mina ögon. Nu kan jag snart inte göra mer för jag åker till Öland på semester i 14 dagar. Gissa om jag kommer snoka upp saker på loppisar, på Öland finns det loppis i varje hörn känns det som. Sen när jag kommer hem då blir det att sätta igång igen. 

 

Tänk vad ett band kan göra

Gjorde en ljusstake av ett rör, försökte också göra mönster med blad och det blev så där. Inte riktigt som jag tänkte mig men ganska OK ändå. Hade ett spetsband hemma som jag knöt om och då blev det riktigt bra, nu står ljuset på bordet ute och det ser riktigt bra ut.