Nu blev det en hel fjäril

Nu har jag lyckats få till en fjäril. Blev riktigt bra, den hänger fint på väggen och torkar för sen ska den målas lite. Vet inte riktigt hur jag ska måla den men jag ska googla lite och titta hur andra har målat för att kunna härma lite. Kommer absolut att göra fler, dom är också snygga omålade så det blir nog det också. 

 


Nämen, skit också

Då var det dags att ta ur fjärilen ur formen, som jag har väntat då jag var väldigt spänd på hur den skulle se ut. Det här med att gjuta in krok är jag nybörjare på och jag vet inte riktigt hur jag skulle sätta den. Har kollat lite på hur andra har gjort och jag provade sätta den så här.
 
 
Idag när jag tog ur den ur formen och vände på den så var det en fantastisk fin fjäril som kom fram. Tyckte att kroken stack ut lite så jag tänkte böja in den lite så fjärilen hängde bättre mot väggen. Jamen vad tror ni hände ? 
Den sprack förstås....satan också. Borde egentligen har tänkt till och förstått det. Ja ja nu är det en ny på gång och jag ska låta bli kroken.

 

sköldpaddor på gång...

Nu har det kläckts 2 sköldpaddor, en lite och en stor. Blev ju så himla bra, kommer att göra några till. Nu ska jag bara lära mig måla dom fint också, kan ju vara någon omålad också förstås. Kommer nog också försöka "lura" på min duktiga dotter några för hon kan verkligen det här med att måla. Nu kommer dom få torka några dagar sen är det bara att gå loss med pensel.