före och efter

Testar och lär mig, just nu är jag inne på att köpa lite billigt "krafs" för att sen pimpa till och förhoppningsvis göra det lite snyggare. Fortfarande i väntan på att kunna göra betongsaker, lite för kallt ännu tyvärr. Så nu har jag köpt en träljusstake för 15 kr, tyvärr fanns det bara en för ett par hade ju varit det optimala. Målade den i matt ljusblått, ett spetsband runt och en snygg ljusmanschett till det så blev det riktigt snyggt.
****************************
Före, en enkel snygg svarvad ljusstake.
 
 
Efter, visserligen med en annan bakgrund som ger ett bättre intryck men visst blev det snyggt.
Som sagt synd att det inte är ett par. 
 

Ny sak har sett dagens ljus

Nu har jag provat gjort en kvinnlig torso. Jag tycker den blev jätte bra och kommer att göra flera och måla i olika färger. Mina föräldrar som nästan jämnt får tycka till om mina saker hade olika meningar i det här fallet. Pappa tyckte sådär, mest att det inte fanns något huvud tyckte han var lite knäppt och mamma tyckte den var toppen hon kom genast på vart den skulle passa hos dom. Det är bra att fråga dom för dom säger alltid vad dom tycker och det är bra. Brukar också skicka bilder till min dotter och så får hon säga vad hon tycker, tror även hon tyckte sådär när jag läste henne svar. Själv är jag förstjust i den och den står så fint i fönstret som en prydnad.

 

Ett fat med mönster

Jag har gjort ett betongfat som jag skrev om tidigare. Nu har jag målat den vit och sen har jag tagit en servett med blått mönster och lagt på i mitten. Blev rikigt bra, och nu står den på vardagsrumsbordet och ser riktigt snyggt ut. Har en till på gång som står och torkar då betongen behöver torka till sig så får jag se sen vad jag gör med den.